"Tortosa necessita més neteja i més manteniment de la via pública"

"Tortosa necessita més neteja i més manteniment de la via pública"
"Tortosa necessita més neteja i més manteniment de la via pública"

El candidat republicà a l'alcaldia de Tortosa, Xavier Faura, des de la plaça Montserrat, ha afirmat que "Tortosa necessita més neteja i més manteniment de la via pública, si alguna cosa hem constatat amb la campanya que hem fet a peu de carrer tots aquests mesos endarrere, és que amb independència del barri on visquin, els tortosins i les tortosines ens parlen que veuen una Tortosa bruta. No veuen una Tortosa neta".

Faura s'ha compromès a impulsar dels del govern municipal, a partir del 28 de maig, "el compliment del contracte de la neteja municipal", tal com han estat insistint des del grup republicà durant tota la legislatura. "I si cal, destinarem més pressupost a netejar la ciutat i pobles, perquè Tortosa s'ha de veure neta". També insistirà en el fet que es netegi amb més freqüència les illes de contenidors i s'estigui més a sobre d'aquelles plagues de paneroles i escarabitxes, sobretot en èpoques estivals.

Pel que fa al manteniment de la via pública l'alcaldable s'ha preguntat: "De què ens serveix anar canviant la pell de la ciutat gastant molts diners en obres milionàries, si no som capaços de mantenir el que ja tenim?" D'aquí que hagi proposat aportar més recursos per al manteniment de carrers, places, instal·lacions esportives, parcs i jardins. A la vegada que posava l'exemple del mal estat actual de la major part dels carrers de la ciutat, la Rambla de Catalunya, el Passeig de Ribera, o el Parc dels Països Catalans.

"No és possible que els tortosins i les tortosines caminin amb temor per sobre del paviment de la plaça Alfons XII, no és possible, que no es pugui pujar en seguretat per les escales que van a l'antic seminari". Ha reblat.

Xavier Faura s'ha compromès a promoure la retirada de barreres arquitectòniques, millorar el paviment dels camins i vies interurbanes secundàries per garantir una mobilitat segura, desplegar plans de manteniment de les infraestructures dels polígons industrials Baix Ebre i Catalunya Sud i incrementar les zones d'esbarjo caní.