Xavier Faura: “Reformarem la plaça Alfons XII perquè deixe de ser un perill per als vianants"

Xavier Faura: “Reformarem la plaça Alfons XII perquè deixe de ser un perill per als vianants"
Xavier Faura: “Reformarem la plaça Alfons XII perquè deixe de ser un perill per als vianants"

La falta de manteniment dels espais públics del municipi ha estat una constant durant aquest mandat. Una constant que l’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa pretén encobrir just abans de les eleccions amb petites actuacions de reparació de la via pública. “Ara el govern de Roigé aparenta fer obres, però l’únic que duu a terme són pedaços”, ha manifestat el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura. Amb tot, Faura constata que on no s’haurà fet cap millora és a la plaça Alfons XII, on Esquerra es compromet a executar una reforma.

 

“Si els tortosins i les tortosines em fan confiança, reformarem el paviment de la plaça Alfons XII perquè deixe de ser un perill per als vianants”, ha dit l’alcaldable republicà. En aquest sentit, Esquerra inclou en el seu programa de govern la reforma del paviment de la cèntrica plaça, així com fer-la un espai més amable amb ombres i elements florals. També plantejarà el canvi de denominació d’aquesta plaça per evitar cap referència a la monarquia borbònica al nomenclàtor de la ciutat.

El programa d’Esquerra al barri del centre també inclou la millora de l’accés a l’hospital Verge de la Cinta, amb la instal·lació d’un ascensor al carrer Joan d’Aldana i amb la reforma de les escales del barri del Garrofer. I una altra de les propostes dels republicans és la reforma de les escales i la il·luminació de l’accés al Seminari per evitar caigudes i millorar-ne la seguretat.

“Aquests dies podem veure operaris treballant a les escales d’accés al Seminari, una mesura que Esquerra portem al programa i que alguns pretenen resoldre amb una mera actuació cosmètica”, ha conclòs Faura.