Xavier Faura: “La nostra Tortosa és la Tortosa de tots, i governarem per a tothom”

Xavier Faura: “La nostra Tortosa és la Tortosa de tots, i governarem per a tothom”
Xavier Faura: “La nostra Tortosa és la Tortosa de tots, i governarem per a tothom”

Xavier Faura, candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tortosa, ha fet una valoració molt positiva de la campanya electoral: “Hem pogut explicar el nostre programa, la gent l’ha pogut entendre i saber que votar Esquerra Republicana és fer una Tortosa més cohesionada, més amable, que vol ser la veritable capital de les Terres de l’Ebre i que posa a les persones al centre de les seves decisions”.

En aquest sentit, ha destacat que “la nostra Tortosa és la Tortosa de tots, no és la Tortosa tortosina excloent; nosaltres governarem per a tothom, per als qui ens votin i per als qui no ens votin”.

L’alcaldable ha contraposat la campanya en positiu que ha fet Esquerra Republicana, centrada a explicar el seu projecte de ciutat, amb la que han fet Roigé i Jordan: “ells s’han passat tota la campanya tirant-se els plats pel cap i barallant-se per la cadira, només parlant de qui seria alcalde”.

El candidat republicà, a la vegada, que ha manifestat que, “tant Jordan com Roigé són dues cares de la mateixa moneda, ells són una opció i nosaltres, Esquerra Republicana, som l’altra opció. De fet, fins fa uns pocs mesos part de les regidores que van a la llista del senyor Jordan formaven part del govern de la senyora Roigé”.

 

És per això que Xavier Faura ha reivindicat que “el veritable canvi el representa Esquerra Republicana, i si algú vol formar un govern estable a Tortosa s’haurà d’adaptar a les línies bàsiques de les nostres propostes electorals”.